Directorul DSPSA ajunge din nou la Comisia de Disciplina!

Directorul DSPSA ajunge din nou la Comisia de Disciplina!
Decizia directorului Directiei Servicii Publice, Sport si Agrement (DSPSA) Botosani, Eugen Turcanu, de a muta patinoarul din Parcul Mihai Eminescu pe esplanada Salii Polivalente, il va aduce din nou in fata Comisiei de Disciplina.

Anuntul a fost facut de viceprimarul Cosmin Andrei, care a trimis si o dispozitie de serviciu catre DSPSA, prin care solicita sa fie oprita amenajarea patinoarului pe esplanada Salii Polivalente.

"In urma actiunilor pe care le-a intreprins domnul Turcanu, am solicitat Comisiei de Disciplina analizarea faptelor dumnealui, deoarece contravine dispozitiilor pe care le-am transmis. De asemenea, am transmis o dispozitie de serviciu cu caracter urgent, care sa ajunga imediat la aceasta Directie, prin care am solictat stoparea actiunilor de relocare a acestui patinoar, din Parcul Mihai Eminescu la Sala Polivalenta.", a declarat Cosmin Andrei.

Acesta spune ca in Hotararea de Consiliu Local la care face referire Eugen Turcanu, nu este specificat unde poate fi amplasat patinoarul.

"In Hotarare nu este specificat locul unde poate fi amplasat acest patinoar. Anul trecut acest patinoar a fost construit in Centrul Istoric. Mai mult, pentru constructiile cu caracter temporar, constructii usoare, nu are nevoie de autorizatie de constructie. M-am documentat in acest sens. Domnul Turcanu putea sa achizitioneze sau sa inchirieze un container, in care sa poate fi facut aceasta inchiriere de patine. Consider ca toate aceste lucruri cad in sarcina dumnealui, nu sa-mi solicite mie", a mai spus Andrei.

Un dintre Hotararile de Consiliu Local la care face referire directorul DSPSA a fost adoptata in noiembrie 2010, in cuprinsul acesteia facandu-se referire la "patinoarul amplasat pe esplanada Salii Polivalente Elisabeta Lipa din municipiul Botosani".

Vezi AICI Hotararea!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
17

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
73

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...