BATAIE pe locurile de parcare din municipiu! Vezi la ce suma s-a ajuns in urma licitatiilor! FOTO, VIDEO

BATAIE pe locurile de parcare din municipiu! Vezi la ce suma s-a ajuns in urma licitatiilor! FOTO, VIDEO
Locurile de parcare din municipiul Botosani, scoase la licitatie de Primarie, nasc adevarate dispute intre cei care locuiesc in cartierele unde acestea au fost amenajate. Unii botosanenii sunt dispusi sa scoata chiar si cateva sute de lei din buzunar doar pentru a-si parca masina pe locul mult dorit.

Zeci de persoane au mers, marti dimineata, la Casa Cartii pentru a concesiona un loc de parcare. Daca unii au avut norocul de a fi singurii inscrisi pentru un anumit loc, altii au fost nevoiti sa liciteze cu vecinii.

"Va rugam frumos sa nu faceti sa ne certam, pentru ca suntem vecini de ani de zile si nu vrem sa ne certam pentru un loc de parcare", a spus o femeie inainte de a incepe licitatia.

Primaria a scos spre concesionare un numar de 22 de locuri de parcare, pentru care s-au inscris 34 de persoane. Prima licitatie a avut loc pentru locul de parcare nr. 3 de pe strada Capitan Romano nr.2. Doi barbati au licitat, iar suma a ajuns la 275 de lei/an.

"El a stat cativa ani in Spania si acum vine sa-mi ia locul de parcare", a spus Ioan Apatie, care va fi nevoit sa plateasca 275 de lei pentru a parca masina pe locul amenajat de Primarie.

Pe strada Capitan Romano nr. 1, la locul de parcare nr. 9 a fost bataie mare si asta pentru ca trei persoane au dorit acel loc. In final, Elena A. a castigat locul de parcare pentru suma de 475 de lei/an.

Cea mai mare suma a fost platita pentru un loc de parcare de pe strada Mihail Kogalniceanu Nr. 14, un botosanean fiind nevoit sa scoata din buzunar suma de 600 de lei, in loc de 117 lei cat platesc alti soferi.

"Nu este mult, avand in vedere ca a fost concurenta mare. Din punctul meu de vedere se merita sa platesti aceasta suma", a declarat Marian Macovei.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
31

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
187

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1922

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...