Patinoarul, mutat din Parcul Mihai Eminescu! GALERIE FOTO

Patinoarul, mutat din Parcul Mihai Eminescu! GALERIE FOTO
În această dimineață, muncitorii Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) au început demontarea patinoarului de pe lacul din Parcul Mihai Eminescu.

Decizia a fost luată de directorul DSPSA, Eugen Țurcanu, care spune că nu face altceva decât să respecte două Hotărâri de Consiliu Local din 2009 și 2010 care reglementează locația unde trebuie amplasat patinoarul, respectiv la Sala Polivalentă, precum și regulamentul de funcționare al acestuia.

“Am luat această decizie de a muta patinoarul conform a două hotărâri de Consiliu Local din 2009 și 2010. Această unitate (DSPSA) se află în subordinea Consiliului Local și sunt două hotărâri care reglementează unde este amplasat patinoarul. Sunt obligat prin lege să respect aceste hotărâri.La Sala Polivalentă avem și toate facilitățile pentru copiii. Sperăm ca până la sfârșitul săptămânii să montăm patinoarulȚ, a precizat Eugen Țurcanu.

Locul de amplasare al patinoarului în această iarnă a generat un adevărat conflict între viceprimarul Cosmin Andrei și directorul DSPSA, Eugen Țurcanu.

Cosmin Andrei a declarat luni că va trimite o adresă la DSPSA prin care va recomanda ca lucrările la patinoarul din parc să fie intensificate, pentru ca acesta să poată fi inaugurat pe 6 decembrie.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
26

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
77

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
90

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...