Bani în plus pentru senatori, cerut de Cristiana Anghel: "Noi mărim bugetul DNA, mărim bugetul ANI şi după aceea ne mirăm de ce se întâmplă"

Bani în plus pentru senatori, cerut de Cristiana Anghel: "Noi mărim bugetul DNA, mărim bugetul ANI şi după aceea ne mirăm de ce se întâmplă"
Senatorii şi-au adoptat proiectul de buget pe 2015, acesta fiind majorat cu aproximativ 9.000 de lei, comparativ cu suma prevăzută în 2014.
 
Aproximativ 9.000 de lei, atât şi-au dat prevăzut senatorii în plus în proiectul de buget. În total, este vorba despre suma de 109, 467 de lei, comparativ cu bugetul pe 2014, care a fost de 100,800 de lei. Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu 105 voturi "pentru", trei împotrivă şi trei abţineri, scrie gandul.info.

Potrivit proiectului de hotărâre, pentru cheltuielile de personal este prevăzută suma de 80.107 lei, pentru bunuri şi servicii 21.500 de lei, iar pentru locuinţele de serviciu 93.000 de lei. În bugetul pe 2014, pentru locuinţele de serviciu era prevăzută suma de 25.000 de lei.

Deşi bugetul a fost adoptat cu majoritatea celor prezenţi, doar trei dintre ei exprimându-se împotrivă, senatoarea PC Cristiana Anghel s-a arătat deranjată de bugetul mic prevăzut pentru senatori.

"Noi mărim bugetul DNA, mărim bugetul ANI, îl dublăm, îl triplăm şi după aceea ne mirăm de ce se întâmplă. Domnilor, cei care faceţi parte din BP, mergeţi cu maşinile cu care merge orice senator? Sunt la fel de ruginite? Aţi văzut că nu avem coli, dacă vrem, că trebuie să le aducem de acasă? Nu sunt de acord cu aşa ceva", a ripostat senatoarea PC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
16

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
53

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
42

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...