Botoşani: O nouă campanie de debranşare de la apă, din cauza datoriilor!

Botoşani: O nouă campanie de debranşare de la apă, din cauza datoriilor!
Nova Apaserv demarează astăzi cea de-a treia campanie de debranșare a rău-platnicilor, campanie ce se va derula până în data de 1 decembrie.

Potrivit reprezentanților operatorului de apă, se vor trimite somații colective şi individuale datornicilor şi se va acorda un termen de plată.

Scările de bloc din municipiul Botoșani unde la această oră se înregistrează debite mari sunt pe străzile Amurgului, Griviţa, Bulevardul Eminescu, Împărat Traian şi Mihail Kogălniceanu, Curcubeului, George Enescu, Calea Naţională, Octav Băncilă, Prieteniei, Ştefan Luchian.

Locatarii din aceste imobile riscă să primească apă doar două ore pe zi, de pe 2 pe 7 decembrie, dacă nu vor achita datoriile săptămâna aceasta, iar apoi să fie debranşaţi. În total este vorba de 16 scări de bloc.

Potrivit datelor furnizorului de apă, sunt botoșăneni care au restanțe chiar și 50 de facturi, ajungând la debite de 13.000 de lei. Pentru aceste persoane au fost deschise dosare în instanţă pentru neplata facturilor, iar prin măsura debranşării se intenţionează stoparea facturării, astfel încât valoarea datoriilor să nu mai crească.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
77

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
78

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
157

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...