Două zile cu presiune redusă a gazelor naturale, în municipiul Botoşani!

Două zile cu presiune redusă a gazelor naturale, în municipiul Botoşani!
Joi, 27 noiembrie, şi vineri, 28 noiembrie, se va înregistra o presiune redusă a gazelor naturale în municipiul Botoşani.

Pentru realizarea unei etape importante din investiţia ce vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe străzile: Pacea, Sucevei, Calea Naţională şi Griviţa, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să reducă presiunea gazelor naturale joi, 27 noiembrie, şi vineri, 28 noiembrie a.c., pentru consumatorii din municipiul Botoşani.

Prin această investiţie în valoare de aproximativ 1,3 milioane de lei vor fi înlocuiţi 4,4 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale.

Compania solicită clienţilor să se asigure că aparatele de utilizare neautomatizate sunt închise sau să le supravegheze permanent în timpul funcţionării, iar în cazul în care simt miros specific de gaz sau observă alte disfuncţionalităţi, sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928
(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
sau                                                   
0265.200.928
(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

E.ON Gaz Distribuţie asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca distribuţia gazelor naturale să se realizeze la parametri optimi.


Departament Comunicare Corporatistă
E.ON România


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
49

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...

Carla`s Dreams și Ștefan Bănică printre artiștii care vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani! (foto)

astăzi, 14:16
43

Artiști cunoscuți și iubiți de publicul larg vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani. Printre cei care vor încânta publicul se numără Carla`s Dreams, Ștefan Bănică, An...

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
198

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...