Schimbări şi Destin pentru România!

Schimbări şi Destin pentru România!
Intervalul 17 noiembrie – 23 decembrie preconfigureaza la orizont una dintre cele mai dificile perioade din evolutia Romaniei ca tara. Datorita multitudinii de evenimente in plan intern care va intensifica intr-o masura destul de mare nemultumirea si nuanta de agresivitate asupra populatiei si maselor de oameni.

Aspectele din casa a patra aduc in prim plan o serie de evenimente si schimbari care vor avea directa legatura cu fenomenele meteorologice extreme, indiferent de nuantele lor acestea pot afecta dispozitia in planul psihic dar si fizic. Nelinisti, stari de agitatie si tensiuni, la nivel de manifestare in organismul uman dar si in raporturile socio umane, elemente care pot contribui la panica colectiva. In primul rand as dori sa mentionez tot ceea ce are legatura cu furtunile Solare si nu numai. Extremele temperaturilor dar si schimbarile bruste ale presiunii atmosferice. Indiferent de predictiile meteorologilor, pentru ca si acestia se vor confrunta cu anumite aspecte de anomalii asa cum de altfel fenomenul s-a manifestat in decursul lunii octombrie. Insa mai mult, dupa data de 15 noiembrie 2014 raceala, caderile de zapada care ne pot lua pe nepregatite, frigul o alta nuanta care va contribui la forma de manifestare a extremelor din punct de vedere al climei. Se vor evidentia schimbari in comportamentul uman dar si in regnul animal toate aceste framantari din interior spre exterior. O etapa in care desi avem o anumita doza de protectie putem asista la alunecari de teren, miscari ale scoartei terestre si o intensificare a seismelor indiferent de magnitudinea lor. Intradevar momentele culminante care vor domina aceste trasaturi vor fi zilele de 15 noiembrie, 28, 29 noiembrie dar si primele doua saptamani ale lunii decembrie 2014. In concluzie ne putem astepta la orice forma de eveniment meteorologic extrem cu o usoara revenire din data de 20 decembrie care poate provoca daune intr-o masura mai mica sau mai mare.

 In alta ordine de idei voi continua exemplificarea si circumstantele simbolisticii casei a IV-a din punct de vedere astrologic si imi permit sa pun in evidenta o serie de nemultumiri emotionale, stari de conflict interior la nivel de natiune din care se pot naste o intensificare la scara larga in toata tara a nemultumirilor populatiei. De altfel va fi un interval care cuprinde partea a doua a lunii noiembrie si implicit primele doua saptamni ale lunii decembrie in care va trebui sa evitam tot ceea ce poate aduce "marul discordiei" si nu m-ar mira faptul unui conflict cu implicare internationala sau asa cum vedem in aceste momente nemultumirile diasporei dar si o serie de sanctiuni aplicate de catre forumurile internationale. Atacuri din exterior si amenintari care vor fi vizibile prin declaratii internationale si vor trebui echilibrate parghiile si relatiile internationale si nicidecum manifestarea in mod extremist pentru ca lucruile ar putea denatura cu usurinta.
  
Practic vom asista la o nemultumire generala si situatii emotionale conflictuale care pot scapa de sub control asta datorita modului si formelor de abordare din partea maselor de oameni nemultumite. Putem asista la blocarea drumurilor sau principalelor cai de transport. Nemultumiri venite din partea reprezentantilor agriculturii. Miscari ale oamenilor cu profesii in activitatile subterane. Manifestari care vor fi chipurile coordonate de catre vre-un politician, insa daca etapa in sine nu coincidea cu momentul de dupa alegeri, lucrurile si formele de manifestare aveau sa fie la fel cum sunt prezentate mai sus.
  
Citeste mai departe materialul scris de Ioan Burculeţ în data de 14 noiembrie, AICI

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
6

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
17

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
33

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...