Cinci mașini avariate de o șoferiță care a confundat frâna cu accelerația! FOTO

Cinci mașini avariate de o șoferiță care a confundat frâna cu accelerația! FOTO
Cinci autoturisme au fost avariate, joi la amiază, într-o parcare din apropierea Inspectoratului Județean în Construcții Botoșani de o șoferiță care a confundat frâna cu accelerația.

Femeia, aflată la volanul unui Mercedes GLK, a vrut să întoarcă autoturismul și a intrat cu botul mașinii în curtea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, iar când a vrut să dea cu spatele a fost claxonată de un alt conducător auto care ieșea din parcare.

În acel moment, femeia aflată la volanul mașinii de teren s-a pierdut cu firea și în loc să apese frâna a apăsat pe pedala de accelerație.

Scăpat de sub control, Mercedesul a lovit un VW, după care a intrat în alte trei maşini parcate, un Renault Laguna, un Fiat Linea şi un Logan.

Impactul a fost atât de puternic încât Loganul a fost înfipt într-un stâlp de electricitate, partea din spate fiind distrusă complet. Și restul autoturismelor s-au ales cu avarii destul de serioase.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. La fața locului au ajuns și polițiștii, șoferii fiind chemați la Poliție pentru a da declarații.

 















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
332

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
210

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...