VIDEO cu prima-doamnă a României: Cum a fost primită de elevi!

VIDEO cu prima-doamnă a României: Cum a fost primită de elevi!
Carmen Johannis, care va deveni, după validarea soțului său la Cotroceni, prima-doamnă a României, nu a așteptat rezultatele oficiale ale alegerilor la București, în sediul de campanie.

Soția lui Klaus Johannis și-a ținut orele de engleză de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr", după orarul prestabilit. A avut, însă, parte de surprize din partea elevilor săi, scrie Turnul Sfatului.

Copiii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv, unde este diriginte, i-au pregătit un buchet de flori și au așteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă, printre care "Klaus Johannis președinte", "Santa Klaus is coming to Cotroceni" și "Ține minte 3 cuvinte: Klaus Johannis președinte", informează Realitatea TV.

În momentul în care a intrat în sala de clasă, copiii s-au ridicat în picioare și au început să intoneze imnul României. Elevii au pus, apoi, în boxe, melodia formației Queen, "We are the champions".

Carmen Johannis a fost foarte emoționată și a explicat de ce a hotărât să rămână la Sibiu și nu să aștepte rezultatele alegerilor la București. "Mie îmi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi", a spus Carmen Johannis. Prima doamnă s-a referit și la rezultatele obținute la soțul ei. "Nimeni nu ne dădea nicio șansă și uite că am reușit. Dovadă că în România se apreciază bunul simț și decența. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susținut pe Klaus, în proiectele în care a crezut", a mai spus Carmen Johannis.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
473

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...