Dragnea le cere liderilor PSD să organizeze grupe de militanţi în fiecare comună, cartier şi secţie

Dragnea le cere liderilor PSD să organizeze grupe de militanţi în fiecare comună, cartier şi secţie
Liderul PSD Liviu Dragnea le-a solicitat, vineri, liderilor PSD din teritoriu să organizeze imediat grupe de militanţi în fiecare comună şi cartier, precum şi la fiecare secţie de vot, iar activiştii să fie dotaţi cu mijloace foto-video cu care să filmeze "încercările de fraudare ale ACL".
 
"Vreau să vă rog să organizaţi din această seară (vineri, n.r.) grupe de militanţi compuse din activiştii noştri în fiecare comună sau cartier. Aceste grupe trebuie să intre în funcţiune chiar din această seară, căci cei de la ACL vor încerca aproape sigur să împartă mită electorală. Este extrem de important să faceţi ceea ce vă spun eu pentru că nu au altă şansă, sunt disperaţi", le-a spus Dragnea social-democraţilor din teritoriu, prin intermediul unei videoconferinţe, conform Gandul.info.

El a cerut, totodată, constituirea de "grupe de 2-3 persoane" pentru fiecare secţie de vot.

"De asemenea, vreau să aveţi o grupă de 2-3 persoane nu în secţia de vot, ci în teritoriul care este arodat unei secţii de vot, mai ales în mediul rural. Vreau să aveţi pentru aceşti colegi ai noştri la dispoziţie câte o maşină ca să poată să filmeze măcar, să fotografieze pentru a putea sesiza în timp util organzele statului care au atribuţii în acest domeniu", a spus Dragnea.

"De asemena, cei care compun aceste grupe să aibă asupra lor lanterne şi telefoane mobile sau alte aparate cu care pot filma sau fotografia pentru a putea furniza celor în drept probe pentru aceste ilagalităţi", a adăugat Dragnea.

El a arătat că prin aceste mijloace social-democraţii vor încerca să descurajeze frauda. "Vă spun lucrurile astea public pentru că încercăm prin toate mijloacele ca poate în ceasul al 12-lea să-i descurajăm, pentru că riscă puşcăria", a mai spus Dragnea.

El a mai spus că juriştii şi ceilalţi responsabili de campanie trebuie să rămână în stare de alertă la sediul de campanie în noaptea de vineri pentru a asigura suportul juridic şi tehnic pentru grupele organizate la nivelul fiecărei secţii de vot.

Dragnea a mai spus că a primit sms-uri de la oamnei care nu-şi ascund numărul de telefon şi care au început să fie din ce în în ce mai revoltaţi de toate "trupele lui Iohannis" care circulă în special în Franţa şi care dau între 20 şi 30 de Euro pentru un vot pro-Iohannis, mai scrie sursa citata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
465

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
60

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
78

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...