Cadavru exhumat la Cordăreni! FOTO

Cadavru exhumat la Cordăreni! FOTO

Moartea unui bărbat în vârstă de 87 de ani, din localitatea Grivița, comuna Cordăreni, este anchetată de oamenii legii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi dispunând exhumarea cadavrului, la scurt timp după înmormântare.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal din Dorohoi cu ocluzie intestinală, în data de 10 noiembrie, iar o zi mai târziu a decedat.

Rudele au luat trupul neînsuflețit al bărbatului și au făcut rânduielile necesare înmormântării, reclamând însă faptul că bătrânul a fost lăsat să moară în spital, fără a fi operat de urgență.

Oamenii legii au suspiciuni și cu privire la documentele medicale care au fost eliberate după decesul bărbatului, în condițiile în care nu i s-a făcut necropsia în spital după deces.


Funeraliile au avut loc joi, iar când au ajuns procurorii la locuința acestuia, bărbatul era deja îngropat.

Sâmbătă dimineață bătrânul a fost exhumat, fiind dispusă efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, abuz în serviciu și fals, ancheta vizând deocamdată faptele, și nu o persoană.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
404

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
52

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
72

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...