FC Botosani a petrecut la nunta fundasului Andrei Patache! Dedicatie din Qatar pentru invitati! GALERIE FOTO

FC Botosani a petrecut la nunta fundasului Andrei Patache! Dedicatie din Qatar pentru invitati! GALERIE FOTO
A fost petrecere mare duminica noapte la Popasul Cucorani, acolo unde a avut loc nunta fundasului dreapta de la FC Botosani, Andrei Patache, care s-a cununat religios cu aleasa inimii sale, Florentina.

Pe langa rude si prieteni, mirii i-au avut alaturi si pe cei de la FC Botosani, incepand de la conducere, staff-tehnic si jucatori.

Imediat dupa valsul mirilor, fotbalistii botosaneni au luat cu asalt ringul de dans, creand o atmosfera incendiara. Pe muzica interpretei Cornelia Ciobanu au dansat si jucatorii de culoare de la FC Botosani, Michael Ngadeu, Martinus Quenten, Rashid Browne si Roussel Ngankam, chiar daca la inceput erau ceva mai timizi, fiind prima nunta din Romania la care participa.

De la nunta a lipsit nasul Valeriu Bordeanu, care este plecat in Qatar, dar locul sau a fost tinut de fratele acestuia, Alin Bordeanu. Cu toate ca s-a aflat la mii de kilometri distanta, antrenorul secund al celor de la Al Arabi a tinut sa faca o dedicatie prin telefon. Vali a dedicat tuturor invitatilor piesa "Cu camasa rupta-n coate", a interpretului Tinu Veresezan.

Petrecerea tinerilor miri a fost intretinuta de Ansamblul "Balada", care a oferit o suita de dansuri populare, dar si un dans tiganesc.

Florentina si Andrei Patache formeaza un cuplu de cinci ani, iar in vara acestui an cei doi au programat si nunta, doar ca au fost nevoiti sa o anuleze, asta dupa ce in acea perioada FC Botosani trebuia sa mearga in cantonamentul din Austria, iar mirele nu a vrut sa piarda perioada de pregatire.

Florentina si Andrei urmeaza sa devina parinti, mireasa fiind insarcinata in 6 luni.



























































 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Firmele care nu folosesc sistemul e-factura, pasibile de amenzi!

astăzi, 19:21
11

Ministerul Finanțelor vrea să prelungească perioada de neaplicare a amenzilor pentru contribuabilii care nu folosesc Ro e-factura."Încă de la începutul implementării sistemul...

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
112

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
59

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...