Vosganian: Antonescu să se întoarcă. Te-ai urcat pe scenă cu Geoană, nu ai nicio justificare să nu urci cu Iohannis

Vosganian: Antonescu să se întoarcă. Te-ai urcat pe scenă cu Geoană, nu ai nicio justificare să nu urci cu Iohannis
Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, joi, că fostul lider PNL Crin Antonescu trebuie "să se întoarcă" între turul I şi II al prezidenţialelor, el transmiţându-i acestuia că, dacă s-a urcat pe scenă în 2009 cu Geoană, nu are nicio justificare să refuze să urce pe scenă cu Iohannis.

"Nu ştiu dacă am toate elementele să prefigurez comportamentul lui (Crin Antonescu – n.r.). Începând din februarie, comportamentul lui s-a schimbat. Şi, ca să fim siguri că rămâne acelaşi om dezinvolt şi liber ca până în februarie, între turul I şi turul II va trebui să se întoarcă", a declarat, într-o conferinţă de presă la Oradea, vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian, răspunzând unei întrebări privind conduita fostului preşedinte al PNL Crin Antonescu în campania electorală, relatează MEDIAFAX.

Vosganian a spus că îl invită "politicos" pe Crin Antonescu "să se întoarcă" alături de PNL, măcar de dragul faptului că a condus acest partid şi a iniţiat proiectul fuziunii PNL-PDL.

"Eu nu vă dau un răspuns, ci adresez o invitaţie. Am avut mai multe discuţii cu Crin Antonescu, mi s-a părut că el nu se acomodează din mers cu tipul de campanie al lui Klaus Iohannis. Dar asta era mai de mult. Nu am mai vorbit cu el de când a început campania. Eu cred că Antonescu, măcar de dragul anilor în care a condus PNL, de dragul proiectului pe care l-a iniţiat, PNL-PDL, ar trebui să se întoarcă între turul I şi turul II", a spus Varujan Vosganian, adăugând că "asta e partea politicoasă".

"Am să vă dau şi partea mai puţin politicoasă a invitaţiei. Când te-ai suit pe scenă cu Mircea Geoană în 2009, nu ai nicio justificare să refuzi să urci pe scenă alături de Klaus Iohannis în 2014. Motivele pentru care ai putea să-l sprijini pe Iohannis sunt mult mai multe decât motivele care te-au făcut să-l susţii pe Geoană", a continuat Vosganian.

Vicepreşedintele PNL a mai afirmat că "lumea îi duce dorul" lui Antonescu, pentru "dârzenia, retorica şi surprizele" lui, deoarece "nu i-a luat nimeni locul".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
16

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
54

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...