Nunta la FC Botosani: Andrei Patache se cununa religios, iar nas ii va fi secundul lui Dan Petrescu!

Nunta la FC Botosani: Andrei Patache se cununa religios, iar nas ii va fi secundul lui Dan Petrescu!
Fundasul Andrei Patache, de la FC Botosani, ii va jura iubire vesnica partenerei sale de viata si in fata lui Dumnezeu.

FC Botosani va disputa sambata seara meciul din etapa a XIII-a a Ligii 1, impotriva celor de la CSU Craiova, meci ce va avea loc in deplasare. 

Botosanenii nu vor putea miza in aceasta intalnire pe fundasul Andrei Patache, care s-a accidentat inaintea meciului cu Rapid Bucuresti. In plus, titularul din echipa lui Leo Grozavu se va cununa religios cu sotia sa, Florentina, dupa ce s-au cununat civil in luna mai.

Nasii de cununie vor fi Valeriu Bordeanu, secundul lui Dan Petrescu la Al-Arabi, si sotia sa. Petrecerea de nunta va avea loc duminica  la Popasul Cucorani. Andrei si Florentina Patache aveau programata nunta pe data de 5 iulie, dar in acea perioada FC Botosani a mers in cantonamentul din Austria, iar pentru a nu rata perioada de pregatire, cei doi au decis sa amane nunta.

FC Botosani isi doreste o victorie sambata la Craiova, pe care sa i-o dedice lui Andrei Patache. "Am discutat cu el dimineata si i-am zis sa vada daca poate dansa la nunta", a glumit antrenorul Leo Grozavu.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
24

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
41

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
35

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...