"Casă de piatră", dărâmată la câteva luni după nuntă! Vezi ce record au atins două cupluri din Botoșani!

"Casă de piatră", dărâmată la câteva luni după nuntă! Vezi ce record au atins două cupluri din Botoșani!

Au spus "Da" în fața ofițerului de stare civilă și și-au jurat credință pe viață în fața lui Dumnezeu, dar la nici două luni de la nuntă și-au dat seama că nu se potrivesc și au decis să divorțeze.

Este cazul a două cupluri din Botoșani, care s-au căsătorit în acest an și nici bine nu s-a uscat cerneală pe cetificatul de căsătorie că au și divorțat.

Un cuplu de tineri, de 25 de ani, s-a căsătorit în luna iunie, dar în luna august s-a prezentat din nou în fața ofițerului de stare civilă, de această dată pentru a divorța pe cale administrativă. Un alt cuplu care și-a unit destinele în luna august, în noiembrie a decis să divorțeze.

"În noiembrie vom elibera certificatul de divorț pentru cuplul care s-a căsătorit în luna august, iar cu cei din luna iunie deja s-a încheiat divorțul. La divorțul de comun acord nu se motivează cauzele despărțirii. E problema omului. Unii își dau seama că s-au cunoscut prea puțin, ori stai 5-6 ani și apoi ți se pare că o hârtie îți schimbă viața", a spus Constantin Gabor, șeful Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a persoanei.

Anul acesta, 31 de cupluri din Botoșani au ales divorțul pe cale administrativă, această modalitate de desfacere a căsătoriei durând doar 35 de zile.

Taxa pentru divorțul administrativ este de 500 de lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
20

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
55

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
160

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...