Răzmeriță împotriva liderului PNL Botoșani, Florin Țurcanu, anunță presa centrală

Răzmeriță împotriva liderului PNL Botoșani, Florin Țurcanu, anunță presa centrală
Unul dintre ultimii baroni PNL ar fi "mâncat" de proprii colegi, au relatat surse politice pentru stiripesurse.ro.

Vicepreședintele PNL Florin Țurcanu este contestat puternic în județul Botoșani de catre o parte din colegii săi liberali și s-ar fi format o răzmeriță sănătoasă împotriva sa, sustin sursele citate.

"E un pic ciudata situatia. Sunt cei vechi din PNL cu greutate, mai sunt cei doi parlamentari Gireada-Soptica. Mai este interesant si jocul facut de vicele de la CJ, Sorescu, care joaca un pic cu PLR", ne-au declarat surse politice.

Nu este clar cine este cu adevarat capul rebeliunii, potrivit surselor citate. Dacă Florin Țurcanu nu va aduce un rezultat satisfăcător pentru Klaus Iohannis, atunci este posibila forțarea unor alegeri in PNL Botosani pentru detronarea acestuia.

Sursa: stiripesurse.ro

"Referitor la speculatiile aparute in presa centrala privind eventuale modificari la varful PNL Botosani, formulam urmatorul punct de vedere: Florin Turcanu este si ramane presedintele PNL Botosani, respectiv co-presedinte al Aliantei Crestin-Liberale Botosani!

Orice discutie sau speculatie pe marginea acestui subiect nu reprezinta decat pure intoxicari ale adversarilor politici, respectiv ale pesedistilor, care simt ca pierd teren pe ultima suta de metri inainte de scrutinul electoral!

Alaturi de Florin Turcanu, cele trei persoane mentionate in articolul central, deputatii Costel Soptica si Verginel Gireada si vicepresedintele CJ Gheorghe Sorescu, precum si intreaga echipa ACL lupta in aceeasi directie si cu un scop clar definit: Klaus Iohannis sa ajunga presedintele Romaniei si sa inlature odata pentru totdeauna practicile pesediste de a stapani aceasta tara prin santaj, furt, manipulare si amenintare!

Avertizam PSD sa inceteze sa-si construiasca campania electorala pe dezinformari si discreditari ale membrilor PNL fara a avea in spate argumente solide! PNL este o forta la Botosani, iar prin realizarea Aliantei Crestin Liberale, am aratat ca dreapta unita reprezinta solutia pentru o Romanie a lucrului bine facut!", se precizează într-un comunicat de presă remis de PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
612

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
130

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
83

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...