SIMONA HALEP, ÎN FINALĂ! "Miezul de stea din Simona străluceşte mai tare decât diamantele de pe ceasul Serenei Williams!"

SIMONA HALEP, ÎN FINALĂ! "Miezul de stea din Simona străluceşte mai tare decât diamantele de pe ceasul Serenei Williams!"
Simona Halep s-a calificat în finala Turneului de la Singapore. Este prima jucătoare din ţara noastră care izbuteşte această performanţă!

Ea a jucat contra polonezei Agnieszka Radwanska, pe care a bătut-o cu 6 - 2, 6 - 2.

"Este o oră astrală a Simonei, este într-un moment de graţie, când încrederea în sine este uriaşă şi digeri cu uşurinţă greşelile. Lucrul formidabil: a jucat fiecare minge. Când ai focusul acesta pe schimbul de mingi eşti neclintit. Simona a impus o asemenea viteză de execuţie încât mereu Radwanska s-a aflat în criză de timp. În acest moment, miezul de stea din Simona străluceşte mai tare decât diamantele de pe ceasul Serenei Williams. Starea în care se află Simona este extraordinară. Indiferent de rezultatul de mâine, Simona este o mare jucătoare. A trecut în alt Cer, este sus, este mult mai vizibilă pentru presă şi pentru public. Acest al doilea meci cu Serena Williams îi cresc Simonei vizibilitatea mondială extraordinar. Vom vedea mâine un fel de Biblie a tenisului", a delcarat la Realitatea TV jurnalistul Cristian Tudor Popescu. 
 
Adversara Simonei din finală este Serena Williams.

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1272

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
342

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
331

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...