Ora 13.00: SIMONA HALEP, în semifinale la Singapore, contra polonezei AGNIESZKA RADWANSKA

Ora 13.00: SIMONA HALEP, în semifinale la Singapore, contra polonezei AGNIESZKA RADWANSKA
Simona Halep joacă astăzi în semifinalele ultimului turneu al sezonului, la Singapore, contra polonezei Agnieszka Radwanska. Meciul începe la ora 13.00 şi va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.
 
Pentru prima oară participantă la concursul celor mai bune opt jucătoare din lume dintr-un sezon, românca a câștigat grupa din care a făcut parte, reușind și o victorie uriașă 6-0, 6-2, în fața Serenei Williams, liderul mondial.

Simona și Radwanska vor fi pentru a treia oară față în față în 2014 și pentru a treia oară într-o semifinală a unui turneu important, relateaza Digi24.

Cele două au jucat prima oară în acest an la Doha, unde a învins Simona, aproape o lună mai târziu rivala sa poloneză luându-și revanșa în penultimul act de la Indian Wells.

Scorul întâlnirilor directe din circuit este însă 4-2 în favoarea polonezi.

Pentru Simona, o eventuală calificare în finală i-ar aduce o clasare pe locul trei la finalul anului în ierahia WTA, urmând să o devanseze pe Petra Kvitova, eliminată din grupe. Caroline Wozniacki a învins-o în două seturi și astfel s-a calificat în semifinale Radwanska, cu doar o victorie.

Tot astăzi, Serena Williams a câştigat meciul contra Carolinei Wozniacki şi s-a calificat în finala de la Singapore.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
261

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
207

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
284

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...