Sofer de autocar, acuzat ca a batut un elev si l-a dat jos din mijlocul de transport! FOTO

Sofer de autocar, acuzat ca a batut un elev si l-a dat jos din mijlocul de transport! FOTO
Un elev din localitatea Corni, care face naveta la liceul din Vorona, sustine ca a fost dat jos din autocarul care ar fi trebuit sa-l duca acasa si ar fi fost batut de soferul mijlocului de transport.

Totul s-ar fi intamplat miercuri seara, 22 octombrie, atunci cand mai multi elevi s-au urcat in autocar pentru a ajunge acasa, insa pe drum, usa autocarului s-a deschis, iar soferul l-a acuzat pe unul din tineri ca ar fi facut asta, motiv pentru care, sustine unchiul baiatului, l-a dat jos, nu inainte de a-l lovi.

"Pe data de 22 octombrie, la ora 19:30, am fost sunat de nepotul meu ca in localitatea Poiana, usa autobuzului care transporta elevii s-a deschis in mers, iar soferul l-a dat jos, precum ca el ar fi deschis usa. In momentul cand l-a dat jos, copilul mi-a spus ca soferul l-a lovit cu pumnii in cap si sa vin sa-l iau. Cand am ajuns acolo el nu mai era si asta pentru ca soferul l-a urcat din nou in autobuz, lovindu-l din nou. L-am gasit in statia de la Sarafinesti.", ne-a declarat Catalin Daniliuc, unchiul elevului de 16 ani.



Tanarul spune ca autocarul era plin si mai multi elevi stateau in picioare in dreptul usii. Soferul si-ar fi descarcat nervii pe el, lovindu-l cu pumnii in cap.

"Usa s-a deschis in mers, iar soferul a venit la noi si ne-a intrebat cine a deschis usa. Majoritatea copiilor au spus ca nu stiu si la fel am zis si eu. A inceput sa-mi dea cu pumnii in cap si m-a dat jos. Cand a vazut ca-l sun pe unchiul meu, m-a urcat din nou in autocar, dandu-mi pumni in cap. Autocarul era plin. Eu eram pe scaun, dar mai erau alti patru baieti care stateau in picioare in dreptul usii.", a spus elevul de 16 ani.



Unchiul acestuia sustine ca imediat a ajuns la Sarafinesti si si-a luat nepotul de acolo, iar a doua zi s-a dus la Politia din comuna Corni si pentru ca elevul avea ameteli si dureri de cap l-a dus la spital.

"Mi-am luat nepotul si m-am dus la Postul de Politie din Vorona, dar era inchis atunci. A doua zi m-am dus la Politie la Corni, pentru a depune o plangere, dar acolo ni s-a spus ca nu este de competenta lor sa depunem noi plangere acolo, chiar daca noi acolo locuim. Am ajuns in cele din urma la Spitalul de Pediatrie, dupa care am mers sa scoatem certificat medico-legal. Dupa ce am ajuns la spital au ajuns politistii si ne-au luat o declaratie, dupa care am depus plangere la Postul de Politie din Corni.", a mai spus Catalin Daniliuc.

Urmează ca oamenii legii să facă lumină în acest caz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
121

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
174

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ştefan şi Sava Brancovici, mitropoliţii Transilvaniei

astăzi, 07:00
20

Tot astăzi, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureş, pe Sfinţii Mucenici Pasicrat şi Valentin și pe Sfânta Cuvioasă Elisabeta....