Vezi cele mai tari firme din Botoșani, premiate la Balul oamenilor de afaceri! Topul după cifră de afaceri și profit brut!

Vezi cele mai tari firme din Botoșani, premiate la Balul oamenilor de afaceri! Topul după cifră de afaceri și profit brut!
Topul 2013 al firmelor a fost realizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani în urma analizelor efectuate dupa bilanţurile depuse de reprezentanţii firmelor. În acest an în top au intrat 1.118 firme.

Cea mai tare firmă din Botoșani, în anul 2013, după cifra de afaceri, a fost Elsaco Electronic, cu o cifră de afaceri de 219,3 milioane de lei. Pe locul doi în clasament se situează Formens, cu o cifră de afaceri în anul anterior de 166 de milioane de lei, urmată de Electro-Alfa Internațional, cu 151,6 milioane de lei.

După profitul brut din exploatare, în anul 2013, în fruntea clasamentului se situează societatea Electro-Alfa Internațional, cu un profit de 22,9 milioane de lei, urmată de Formens, cu 16,3 milioane de lei, iar pe locul trei se clasează Tehnic Asist, cu 10,4 milioane lei.

Vezi AICI Top 50 firme după cifra de afaceri!

Vezi AICI Top 50 firme după profitul brut din exploatare!



 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
107

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
180

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
58

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...