Lux și eleganță! Milionarii Botoșaniului, premiați la Balul oamenilor de afaceri - GALERIE FOTO

Lux și eleganță! Milionarii Botoșaniului, premiați la Balul oamenilor de afaceri - GALERIE FOTO

Evenimentul monden al toamnei, la Botoșani, a reunit, vineri, cei mai tari businessmani ale căror afaceri au înregistrat în anul 2013 cifre remarcabile, în ciuda dificultăților cu care continuă să se confrunte mediul economic.

Afaceriștii botoșăneni au fost premiați cu prilejul celei de-a XXI-a ediţii a Balului oamenilor de afaceri şi a Topului Judeţean al Firmelor, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani.

Evenimentul, organizat la Soul Mate, a adunat peste 100 de afaceriști din aproape întreg mediul de afaceri botoşănean.

Invitații au fost întâmpinați de hostese, Balul oamenilor de afaceri fiind, ca în fiecare an, un eveniment în care eleganța și rafinamentul și-au spus cuvântul. Doamnele și-au etalat ținutele elegante și bijuteriile prețioase, iar domnii au fost și ei "la patru ace".

Printre cei prezenţi la eveniment se numără Iulian Căzăcuț, patronul Doly-Com, Tonino Boldea, patronul Five Continents și soția sa, Anca, care deține lanțul de farmacii Anca Farm, Cornel Șfaițer, patronul Prodalcom, familia Bidașcă, fostul viceprimar Viorel Iliuță, prezent în calitate de director al societății Elsaco, Mihai Tincu, patronul Rapsodia Conf, omul de afaceri Liviu Conțac.

La Balul oamenilor de afaceri din acest an nu a fost prezentă nicio oficialitate, deși s-au trimis invitații.

Oamenii de afaceri au primit diplome și trofee.

“Îmi face o deosebită plăcere ca și în acest an să vă întâmpin, să vă mulțumesc pentru eforturile pe care fiecare dintre dvs. le-ați depus în fiecare an. Iată că am ajuns la cea de-a XXI-a ediție și vreau să vă mulțumesc și să vă asigur că înțelegem pe deplin greutățile prin care oamenii de afaceri, în general, din toată țara, dar poate, în particular, din Botoșani au trecut în ultimii ani. Efectul crizei economice nu mai trebuie explicat, este un lucru evident, fiecare îl simțim pe pielea noastră", a spus în discursul său Doru Romeo Floareș, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani.

În topul clasamentului după cifra de afaceri, pe anul 2013, se situează firmele Elsaco Electronic, Formens și Electro-Alfa Internațional.

După profitul brut obținut din exploatare, cele mai tari firme din anul 2013 sunt Electro-Alfa Internațional, Formens și Tehnic Asist.

Evenimentul, organizat cu sprijinul Agenției de publicitate Board Media, a fost transmis în direct și pe Live.botoșani.ro.
















































































 

 

 
 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
54

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
38

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
42

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...