Chirii de 5 euro pe metrul pătrat, considerate "foarte mari" de agenţii economici din Centrul Vechi! VEZI ce reducere solicită!

Chirii de 5 euro pe metrul pătrat, considerate "foarte mari" de agenţii economici din Centrul Vechi! VEZI ce reducere solicită!
Doi agenți economici care dețin spații închiriate de la Locativa în Centrul Vechi s-au plâns în cadrul ședinței de Consiliu Local că chiriile percepute sunt prea mari și că nu mai facă față.

În acest moment, cei doi agenți economici plătec o chirie lunară de 5 euro pe metrul pătrat și au solicitat aleșilor municipali reducera acestora la jumătate.

"Avem spații închiriate de la Locativa pe strada 1 Decembrie. Suntem trei spații pentru care plătim chirie foarte mare față de cele șase spații noi. Am mers la Locativa, am mers la domnul primar și tot ne-a amânat. Chiriile sunt foarte mari, nu mai putem să le plătim. Noi plătim câte 12-13 milioane lei vechi pe lună. Când am mers la Locativa au spus că nu vor consilierii. Am mers jos la Primărie, la fel, nu știm la cine să mergem", a spus unul dintre agenții economici.

Consilierul local Paul Onișa a spus că va veni cu o propunere ca prețul chiriilor să fie redus la 3,5 euro pe metrul pătrat.

La rândul său, Cătălina Lupașcu a solicitat clarificări de la secretarul municipiului cu privire la aceste spații și posibilitatea legislativă de a se interveni la chirii.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
45

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
200

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
130

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...