Suceveni prinşi la furat în Vârfu Câmpului: Au sustras 550 kg ulei pentru transformatoare, aparţinând E-ON!

Suceveni prinşi la furat în Vârfu Câmpului: Au sustras 550 kg ulei pentru transformatoare, aparţinând E-ON!
În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 02.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică – IPJ Botoşani şi cei din cadrul Secției Rurale  Mihăileni, au depistat pe DN 29C, în localitatea Maghera, comuna Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani, o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 ani, din municipiul Suceava.

Poliţiştii au efectuat controlul autovehiculului, prilej cu care au depistat 29 recipiente din plastic, în care se aflau aproximativ 550 kg ulei pentru transformatoare.

Primele cercetări efectuate de către poliţişti au stabilit că respectiva cantitate de ulei ar fi fost sustrasă din două posturi de transformare aparţinând  e-ON, situate pe raza comunelor Cândești și Mihăileni.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că la comiterea faptelor ar mai fi participat încă doi bărbaţi, în vârstă de 43 ani și rspectiv 23 ani, ambii din comuna Hânțești, judeţul Suceava.

Aceştia din urmă se deplasau înaintea autoutilitarei, cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, autoturism pe care l-au abandonat în timp ce erau urmăriți de către polițişti.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie propusă soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
52

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
73

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
154

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...