Vezi firmele din Botoșani care sunt marii contribuabili ai județului!

Vezi firmele din Botoșani care sunt marii contribuabili ai județului!
13 firme din județul Botoșani care au cifre de afaceri de zeci de milioane de lei se regăsesc în categoria marilor contribuabili.

Aceste societăți se află în directa administrare a Direcției de Administrare a Marilor Contribuabili București, unde achită și toate dările către stat.

Pentru a fi preluată de această direcție, o firmă trebuie să îndeplinească, cumulativ, mai multe criterii legate de cifră de afaceri, număr de angajați.

Firmele botoșănene care la această dată intră în categoria marilor contribuabili, cu cifre de afaceri de peste 70 de milioane de lei, sunt: Carreman România SRL, Doly-Com SRL, Electroalfa Internațional SRL, Elsaco Electronic SRL, Formen’s SRL, Grupul de Distribuție ETA SRL, Rolana Tex, Victor Construct, Comcereal, Greif Felxibles România SRL, Prodalcom SA, Sagrod SRL, Tehnic Asist.

Societățile care au intrat în categoria marilor contribuabili anul acesta sunt Prodalcom și Grupul de Distribuție ETA.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
15

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
343

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
131

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...