Publicitate la ușa de la morga Spitalului Județean, cu acordul conducerii!

Publicitate la ușa de la morga Spitalului Județean, cu acordul conducerii!
Firmele de pompe funebre din Botoșani își racolează clienții chiar de la ușa morgii Spitalului Județean Mavromati, zilnic angajați ai acestor societăți fiind prezenți în zonă.

Rudele persoanelor decedate sunt “racolate" de acești angajați, care le expun pe loc oferta, în special cea pentru sicrie, cruci și transport sau chiar oferta pentru organizarea praznicelor de după înmormântare.

Ba chiar pe o ușă de la intrarea în spital, chiar la doi pași de morgă, este pus un afiș cu numele firmelor care prestează servicii funerare și numerele de telefon.

Șefii Spitalului Județean Mavromati susțin că publicitatea firmelor de pompe funebre în incinta unității spitalicești se face cu acordul Comitetului Director, care a stabilit și taxa pe care trebuie să o plătească lunar firmele care își pun afișe cu datele de contact.

Pentru publicitate la morga spitalului taxa percepută este de 200 de lei pe lună, iar pe holurile de pe secții de 100 de lei pe lună.

“Plătesc un comision spitalului, un tarif stabilit de director pentru publicitate. La fel şi celelalte firme cum ar fi firme pentru distribuirea medicamentelor plătesc la caseria unităţii. Este un tarif. Este legal", a spus Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
54

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
162

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
40

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...