Ședință de urgenţă la PSD. Victor Ponta: "Facem un pic de ordine și disciplină"

Ședință de urgenţă la PSD. Victor Ponta: "Facem un pic de ordine și disciplină"
După succesiunea de evenimente din ultimele câteva zile, conducerea PSD a convocat o sedinţă de urgenţă în această după-amiază. Ședința a fost convocată după ce vicepreședintele Camerei Deputaților, Viorel Hrebenciuc, și-a dat demisia din Parlament marți dimineață. Social-democraţii vor discuta, fără îndoială, despre stenogramele din referatul DNA, în care Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova negociau funcţia de viitor preşedinte al partidului, informează Digi24.

Liderii PSD au început să sosească rând pe rând. Unii au făcut declarații, alții – printre care Liviu Dragnea – nu au vrut să se oprească pentru declarații.

"Facem un pic de ordine și disciplină. Mă bucur că ați revenit aici, la sediul PSD. Trebuia să trec și eu mai des", a declarat jurnaliștilor, destul de laconic, premierul Victor Ponta, la intrarea în sediul PSD.

Dan Șova, surprins în stenogramele DNA discutând cu Viorel Hrebenciuc despre o eventuală preluare a șefiei PSD după ce Victor Ponta va fi ales șef al statului, a fost dus cu mașina până la ușa din spatele clădirii PSD, pe unde a intrat, evitând astfel jurnaliștii.

În cursul dimineții, Viorel Hrebenciuc a declarat că nu are de gând să demisioneze și din PSD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
88

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
559

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
198

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...