ASTAZI: Botosaneanca prezenta in semifinalele KIDSing de la Kanal D! FOTO & VIDEO

ASTAZI: Botosaneanca prezenta in semifinalele KIDSing de la Kanal D! FOTO & VIDEO
Are 11 ani, este frumoasa si talentata, iar duminica seara va fi prezenta pe scena emisiunii KIDSing, in cea de-a treia semifinala a show-ului difuzat de Kanal D.

Este vorba despre Larisa Ailoaie, din localitatea Vorona, judetul Botosani, membra a Grupului "Cheia Sol", pragatit de prof. Oana Puscasu.

Larisa a reusit sa se califice in aceasta semifinala, dupa ce a trecut de auditii, acolo unde a impresionat juriul format din Antonia, una dintre cele mai bine vandute artiste pe piata muzicala nationala, Gabriel Cotabita - o legenda vie a muzicii romanesti, si Wilmark, un entertainer prin excelenta.

Micuta artista a interpretat in auditii piesa "Je suis malade" si a facut-o excelent, reusind sa obtina la final trofeul care i-a permis accesul in semifinale.

Vizibil emotionata si cu ochii in lacrimi, de fericire, Larisa a tinut sa multumeasca parintilor pentru sprijinul acordat si bineinteles prof. Oana Puscasu, care o pregateste de trei ani.

Cea de-a treia semifinala a emisiunii KIDSing va avea loc duminica, 26 octombrie, incepand cu ora 21:30, atunci cand o veti putea vedea si pe botosaneanca noastra.

KIDSing este un format international pentru toata familia, cel mai spectaculos concurs de muzica pentru copii cu varstele intre 6 si 14 ani. Familia si prietenii concurentilor au un rol foarte important in cadrul show-ului, acestia isi pot demonstra si ei, alaturi de cei pe care ii sustin, veleitatile artistice, pe scena, in fata intregii tari. KidSing este show-ul in care parintii vor simti emotia alaturi de copilul lor, pe scena! 

Vezi mai jos fotografii cu Larisa Ailoaie la auditii!











 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
22

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
176

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
144

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...