Omul de afaceri Valentin Crețu, condus pe ultimul drum! FOTO

Omul de afaceri Valentin Crețu, condus pe ultimul drum! FOTO
Sute de persoane i-au fost alături pe ultimul drum omului de afaceri Valentin Crețu, administratorul societății Terra Construcții, mort într-un cumplit accident în județul Buzău.

Alături de familia îndurerată au fost, duminică, rude, prieteni, cunoștințe, parlamentari, oameni de afaceri, șefi de instituții, avocați și profesori care l-au cunoscut pe Valentin Crețu și care au dorit să îi aducă un ultim omagiu.

Slujba de înmormântare, oficiată de trei preoți, a avut loc la Biserica Sfântul Dumitru din municipiul Botoșani.

Cei prezenți la înmormântare au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Valentin Crețu, despre care au spus că a fost un profesionist și un om dedicat familiei.

Cortegiul funerar, precedat de o mașină pe care erau zeci de coroane de flori, a plecat în jurul orei 14.30 către Cimitirul Pacea, unde omul de afaceri își va dormi somnul de veci. Pe mașini era pusă fotografia lui Valentin Crețu.

Omul de afaceri a decedat, joi seara, la 15 kilometri de Buzău, după ce mașina pe care o conducea a fost izbită în plin de un alt autoturism. Valentin Crețu avea 56 de ani.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

Citește și TRAGEDIE! Cunoscut om de afaceri din Botosani, mort într-un cumplit accident la Buzău! VIDEO













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
17

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
37

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
30

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...