Batrana de 86 de ani, desfigurata, batjocorita si sechestrata de propriul fiu! IMAGINI SOCANTE! VIDEO

Batrana de 86 de ani, desfigurata, batjocorita si sechestrata de propriul fiu! IMAGINI SOCANTE! VIDEO

O batrana in varsta de 86 de ani din localitatea Ghireni, comuna Cotusca, a fost calcata in picioare de propriul fiu. In loc sa-si traiasca linistita batranetea si sa se bucure de nepoti si stranepoti, femeia are o poveste demna de un film de groază.

Vineri, unul dintre cei trei fii a batut-o atat de tare, incat a desfigurat-o. A calcat-o in picioare si a batjocorit-o de fata de nepotul sau.

"M-a batut baiatul meu. Nici nu am zis ca scap. M-a batut tare, m-a strans de gat, m-a calcat pe umar si a vrut sa ma calce si pe gat. Sa ma scuzati, dar i-am zis: mai, baiete, te pup in ... numai nu ma bate. Si-a dat pantalonii jos si astepta. Doamne, Iisuse! Baietelul lui are 9 ani si i-a dat o matura in mana si ii spunea: omoara baboiul asta! Dimineata, nepotul a venit langa mine si mi-a zis: mamaia, eu nu am vrut sa trag. M-a batut de la bani, dar eu i-am dat bani. A baut jumatate de kilogram de spirt. Nu pot sa va spun prin ce am trecut. M-a mai batut", a povestit Elena Humelnicu.



Vineri, dupa ce si-a batut mama, aceasta spune ca barbatul a sechestrat-o in casa si pentru ca nu vedea din cauza vanatailor, batrana nu a putut sa fuga. Abia luni dimineata, cand femeia a inceput sa vada cu ochiul drept, a fugit in sat.

"Vineri seara m-a batut si nu vedeam deloc. Am tinut apa rece la ochi si cand am vazut lumina cu ochiul drept am zis ca gata, am scapat. El s-a dus la taiat porumb si eu am iesit din casa, desculta si am fugit in centru. M-am dus la un magazin si cand m-a vazut vanzatoarea si-a facut cruce. S-au speriat oamenii din sat si au sunat la ambulanta. A invatat baiatul sa spuna ca eu eram beata si am cazut", a declarat femeia.



Acesta a spus ca de cand sotul sau, fost primar in Cotusca, a murit, fiul sau o bate mereu.

"De 20 de ani de cand a murit sotul meu ma tot bate. Am fost si la azil. Am vorbit cu domnul primar sa-mi gaseasca undeva unde sa dorm. Dau 3 milioane pe luna, sa-mi ramana ceva de mancare, dar sa nu mai stau in halul asta. La 59 de ani am stat 100 de zile bolnava de inima si baiatul meu ma pazea cu lumanarea, dar n-am murit", a adaugat ea.

Elena Humelnicu mai are doi baieti, insa acestia sunt plecati, iar cand va iesi din spital se va duce la primarul din localitate, care i-a gasit o locuinta.

Fiul femeii, de 47 de ani, pe care aceasta il acuza ca a agresat-o, este cercetat acum de politisti pentru "violenta in familie".



 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
7

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
28

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
20

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...