Modern Calor: Botoşănenii pot depune cereri pentru ajutoarele de încălzire!

Modern Calor: Botoşănenii pot depune cereri pentru ajutoarele de încălzire!
Începând cu data de 15 octombrie, Modern Calor demarează procedurile de primire a cererilor pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinței pentru sezonul rece 2014 - 2015.

Beneficiarii de energie termică în regim centralizat din municipiul Botoșani, care îndeplinesc condițiile legale pot completa, începând cu data respectivă, cereri pentru a primi ajutoare de încălzire, cu mențiunea că informațiile oferite pe proprie răspundere vor face obiectul unor verificări ulterioare.

Documentația necesară se depune la Centrul de Relații cu Clienții al Societății Modern Calor, din vecinătatea Școlii nr. 7, în baza unor programări pe asociații de proprietari, afișate la fiecare scară de bloc. Formularele sunt puse la dispoziție de către Primăria municipiului Botoșani și pot fi completate pe loc la ghișeele societății Modern Calor.

Pentru a vedea lista documentelor necesare care vor însoți cererea și declarația pe propria răspundere, accesează site-ul www.moderncalor.ro la rubrica Noutăți și Comunicate.

Relații suplimentare privind procedurile și documentele necesare completării cererii pentru acordarea ajutorului de încălzire pot fi solicitate la tel. 0331 401 962. 

Biroul marketing-comunicare Modern Calor
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
87

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
52

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
54

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...