S-a UMPLUT Sala Polivalenta! Oameni de afaceri, politicieni și simpli cetățeni au venit sa vada GALA MMA - RXF ! Foto

S-a UMPLUT Sala Polivalenta! Oameni de afaceri, politicieni și simpli cetățeni au venit sa vada GALA MMA - RXF ! Foto
Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" din Botosani este arhiplina in aceste momente, iar imediat se va da startul "RXF 13 Botoșani", care va alinia cei mai cunoscuți luptători de MMA ai Moldovei, având ca principal punct de atracție debutul în cușca RXF a cunoscutului luptător Ionuț Pitbull Atodiresei, un adevărat simbol al sporturilor de contact din România.

De asemenea, în cușca RXF vor intra sportivi moldoveni de renume cum ar fi : Rayko The Lion Levitchi, Ghiță Ursul Carpatin Ignat, Florin Lupu sau Adrian Sturzu, cei care vor da piept cu luptători experimentați de peste hotare.

Tot la Botoșani se va decerna și una dintre centurile de campion RXF, finala uneia dintre cele mai spectaculoase categorii, 95 kilograme, urmând să-și stabilească învingătorul absolut, Adrian Preda și Sergiu Breb, doi dintre cei mai buni sportivi ai României, luptând pentru gloria supremă în MMA-ul românesc!

Din show-ul de la Botoșani nu va lipsi nici tradiționalul deja meci între fete, succesul de care se bucură întâlnirile feminine de MMA, fiind de acum o constantă a Galelor RXF, Gabriela Iacob, o tânără speranță a sporturilor de contact din Moldova urmând sa pășească pentru prima dată în cușcă.

De asemenea, show-ul de la Botoșani va fi condimentat cu prestații de excepție a unor cunoscuți artiști locali și naționali.

SHOW-ul va fi in direct la Sport.ro de la ora 21:00. In sala sunt prezenti: primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarul Cosmin Andrei, prefectul Costica Macaleti, primari din judeti, oameni de afaceri si consilieri locali si judeteni.























 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
759

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
245

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
202

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...