"Super Leo" si Martinus, laudati in presa nationala! Grozavu incepe sa semene cu Reghecampf, iar Martinus e peste media campionatului!

"Super Leo" si Martinus, laudati in presa nationala! Grozavu incepe sa semene cu Reghecampf, iar Martinus e peste media campionatului!
Cotidianul "Gazeta Sporturilor" a laudat echipa FC Botosani in editia tiparita de duminica, pe care o numeste "surpriza-campionatului".

"FC Botoşani e în prima jumătate a clasamentului, liniştită, după o victorie lejeră la Piatra Neamţ, scor 1-0. Leo Grozavu a transformat o formaţie implicată purternic în lupta pentru salvare într-o trupă liniştită.", scriu cei de la Gazeta Sporturilor.

Jurnalistii cred ca FC Botosani a castigat mult in acest sezon prin stranierii pe care i-a adus la echipa, cel mai in forma fiind olandezul Martinus Quenten, care a primit cea mai mare nota la meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, 8.

In plus, cei de la Gazeta Sporturilor il aseamana pe Leo Grozavu cu Laurentiu Reghecampf si Vasile Miriuta.

"O demonstraţie de forţă a Botoşaniului întărit faţă de sezonul trecut cu cîţiva stranieri dintre care olandezul Martinus, care e un fotbalist peste media campionatului. Un "Cesinha" mai tînăr decît era brazilianul cînd juca pentru Rapid. Iar Grozavu începe să semene cu Reghecampf şi cu Miriuţă. Elementul comun: toţi trei au jucat în Germania.", mai scrie gsp.ro.

58%-42% a fost scorul posesiei în favoarea Botoşaniului.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
971

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
289

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...