Misterioasa moarte a unei tinere din Iaşi: găsită dezbrăcată, fără suflare, într-o vilă din Italia

Misterioasa moarte a unei tinere din Iaşi: găsită dezbrăcată, fără suflare, într-o vilă din Italia
O tânără de 26 de ani din Iaşi, sora unei doctoriţe din municipiu, a murit în condiţii necunoscute, într-un oraş turistic din Italia. Autorităţile din Peninsulă iau în calcul toate variantele, de la o posibilă crimă până la o boală misterioasă.

Lavinia Iacomi, sora unei doctoriţe de la Institutul de Oncologie din municipiu, a fost găsită fără suflare în circumstanţe neclare, la începutul acestei săptămâni, autorităţile din Peninsulă neputând preciza care au fost cauzele care au determinat decesul acesteia. Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit gol, de logodnicul acesteia, în cada vilei în care cei doi locuiau. Lavinia Iacomi urma să plece cu iubitul ei într-o vacanţă la o zi după ce a avut loc tragedia, vestea morţii şocând rudele şi prietenii de acasă. Cauza morţii fetei urmează a fi stabilită astăzi, când autorităţile din oraşul turistic Termoli au programat necropsia.

Circumstanţele decesului

Potrivit presei locale din Termoli, un orăşel de peste 30.000 de locuitori din sudul Italiei, fata era logodită cu un tânăr italian, pe nume Francesco Gesuela, cu care locuia împreună din primăvara anului trecut. Gesuela deţine în Termoli o pizzerie, iar Lavinia lucra împreună cu acesta în local. Tânăra era absolventă de contabilitate al unui Institut din Termoli şi era pasionată de artă şi muzică clasică. De altfel, pe contul ei de Facebook sunt distribuite mai multe postări conţinând compoziţii celebre de Bethoveen sau alţi compozitori celebri. De asemenea, potrivit ediţiei electronice a cotidianului Primo Numero, apropiaţii fetei au declarat că Lavinia era o persoană foarte inteligentă. Înainte de a pleca în Italia, ea a absolvit la Iaşi Colegiul "Mihai Eminescu", unul dintre cele mai renumite din oraş.

Presa italiană a prezentat declaraţii ale apropiaţilor Laviniei, aceasta fiind caracterizată ca "zâmbitoare, prietenoasă, sociabilă". Cei care au cunoscut-o au mai spus despre tânără că era iubitoare de muzică bună, de călătorii şi de animale. Vestea morţii i-a şocat pe cei apropiaţii din România.

Doctoriţa Oana B., sora Laviniei Iacomi, a postat zilele acestea mai multe fotografii cu sora sa, dar şi un mesaj sfâşietor: "Nu mai am lacrimi, nu pot să descriu ce simt, niciodată şi nimănui nu-i doresc să aibă această durere. E o durere pe care în cei 34 de ani ai mei nu am avut-o, să nu am senzaţie de sete, de foame, nu am aer suficient să trag în piept pentru că nu mai am putere. Te plâng draga mea surioară, te plâng şi te privesc...", a postat Oana B.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
4

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
26

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
116

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...