S-a semnat contractul pentru prinderea cainilor fara stapan! Telverde pentru botosaneni! FOTO

S-a semnat contractul pentru prinderea cainilor fara stapan! Telverde pentru botosaneni! FOTO
Directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, Eugen Turcanu, si administratorul firmei Trio Construct, Dumitru Paveliuc, au semnat joi contractul de ecarisaj.

Vineri, padocurile vor fi date in administrarea firmei, iar de luni cainii fara stapam vor fi prinsi de hingheri. Contractul este valabil pana la finalul anului 2016 si are o valoare de 1.006.00 lei fara TVA.



"A durat asa mult timp pentru ca au fost multe contestatii, dar iata ca astazi am semnat documentul. Ma bucur ca sunt firme de pe plan local care castiga, pentru ca pana la urma raman banii in Botosani, nu pleaca la Bucuresti sau Constanta. Domnul Paveliuc da acum de munca la 13 persoane", a declarat directorul DSPSA Botosani, Eugen Turcanu.

Firma castigatoare da asigurari ca problema cainilor maidanezi va fi rezolvata. Angajatii vor trebui sa prinda minimum 100 de caini pe luna. "Daca vom prinde 200 intr-o luna nu este nicio problema", a precizat Dumitru Paveliuc.

Ca o noutate, botosaneni vor avea la dispozitie un numar de telefon (Telverde) cu apel gratuit, unde cetatenii pot suna si sa anunte unde sunt caini fara stapan pe strazi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
59

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
200

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
91

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...