MESAJUL directorului Casei Judeţene de Pensii Botoşani, cu ocazia Zilei Internaţionale a persoanelor vârstnice!

MESAJUL directorului Casei Judeţene de Pensii Botoşani, cu ocazia Zilei Internaţionale a persoanelor vârstnice!

MARIUS BUDAI

Dragii noştri părinţi şi bunici,

Ziua de 01 octombrie, dedicată omagierii celor ajunşi în toamna vieţii, este o zi specială pentru toţi, tineri şi vârstnici deopotrivă, zi încărcată de înţelepciune şi har.

Am deosebita plăcere şi marea onoare de a mă adresa dumneavoastră, împreună cu Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, doamna Rovana Plumb şi Preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice, doamna Ileana Ciutan, animaţi de dorinţa de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de preţuire.

Toate acţiunile şi măsurile promovate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Casa Naţională de Pensii Publice, au ca principală preocupare oferirea de servicii publice de calitate, accesibile şi aproape de beneficiari.

Astăzi însă, mai mult ca oricând, afecţiunea şi recunoştinţa noastră se vor revărsa asupra dumneavoastră, creatori de valori materiale şi spirituale, suflete nobile care ne-aţi călăuzit paşii prin viaţă şi ne sunteţi modele de urmat.

Dorim să vă asigurăm că priceperea şi energia noastră vor fi orientate şi în continuare pentru a vă fi sprijin atunci când veţi avea nevoie, iar în mintea şi sufletul nostru aveţi un loc aparte.
Adresăm tuturor calde urări de sănătate, linişte şi bucurii alături de cei dragi.


LA MULŢI ANI!


DIRECTOR EXECUTIV CJP BOTOŞANI
MARIUS CONSTANTIN BUDĂI


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
28

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
14

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
74

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...