Vot final în Parlament: amnistie pentru medicii de familie!

Vot final în Parlament: amnistie pentru medicii de familie!

   Digi24

O altă categorie profesională va beneficia de aministia fiscală. Medicii de familie nu vor mai da înapoi statului banii primiţi pentru orele de muncă din centrele de permanenţă.

Un proiect în acest sens a fost votat astăzi de Camera Deputaţilor, care este for decizional.

De această măsură vor beneficia aproximativ 1.200 de medici de familie care au efectuat gărzi în centrele de permanenţă.

Curtea de Conturi constatase şi în acest caz nereguli în privinţa plăţii medicilor pentru asigurarea servicului de permanenţă din mai 2008 până în iunie 2011.

Sumele care ar fi trebuit să fie date înapoi statului ajung şi la 25 de mii de lei. 

Sursa: Digi24

Pentru încurajarea comportamentului corect al medicilor care au restituit sumele și pentru respectarea caracterului echitabil și etic al formulării legale, sumele recuperate până la data intrării în vigoare a prezentei legi se restituie conform normelor metodologice aprobate prin ordin comun al ministrului finanțelor publice, al ministrului sănătății și al președintelui CNAS în termen de 60 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial a prezentei legi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
109

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
247

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
112

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...