Nervi la ședința de Consiliu Județean! “Colegul meu s-a trezit la ora 05.00 ca să ajungă”

Nervi la ședința de Consiliu Județean! “Colegul meu s-a trezit la ora 05.00 ca să ajungă”
După doar 10 minute, inedita ședință de Consiliu Județean, convocată de președintele Florin Țurcanu, pentru ora 08.00, a fost declarată închisă.

Patru dintre cele 6 proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi au fost retrase, întrucât nu au primit avizul comisiei de urbanism. Consilierii județeni au cerut explicații pentru acest lucru.

"Vă rog să mă lămuriți cine se face vinovat că aceste patru proiecte nu sunt puse la punct pentru a fi introduse pe ordinea de zi. Aveți aparat, aveți comisie de urbanism în cadrul Consiliului Județean? Ne adunați pe noi aici ca să nu fim împrăștiați? La ce mai venim? Colegul meu de la Darabani s-a trezit la ora 05.00 și a venit să aprobe proiectele sau să le respingă", a spus Dumitru Zmău.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a explicat de ce au fost restrase cele patru proiecte de pe ordinea de zi.

"Domnule consilier, nu este vorba de aparatul de specialitate al Consiliului Județean. Este vorba de comisia de specialitate formată din dvs., domnii consilieri, care nu au dat avizul, care solicită lămuriri", a spus vicepreședintele CJ, Gheorghe Sorescu.

Unul dintre consilierii județeni ai PNL a ținut să precizeze că singurul din cadrul comisiei care a cerut lămuriri cu privire la cele patru proiecte a fost social-democratul Paul Pavăl.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
20

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
419

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
53

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...