Ilie Nastase si Madalin Voicu au depus la Parchet o sesizare impotriva lui Robert Turcescu

Ilie Nastase si Madalin Voicu au depus la Parchet o sesizare impotriva lui Robert Turcescu
Fostul tenisman Ilie Nastase, actual senator, a depus, vineri, o sesizare la Parchet impotriva jurnalistului Robert Turcescu, dupa ce acesta a anuntat, duminica trecuta, ca a fost ofiter acoperit. Ilie Nastase a venit la Parchet insotit de deputatul PSD Madalin Voicu. Ilie Nastase isi anuntase intentia de a depune plangere impotriva lui Turcescu joi seara, el considerand ca declaratiile publice facute de jurnalist aduc atingere sigurantei nationale si ii jigneste si pe ofiterii sub acoperire. De asemenea, Nastase a declarat presei vineri, la Parchet, ca a considerat inadmisibil si faptul ca Turcescu "s-a luat de Nadia Comaneci, o mare gimnasta".

Nastase l-a acuzat pe Turcescu de "cardasie" cu Traian Basescu, el spunandu-le jurnalistilor prezenti: "Nu vi se pare ciudat ca in emisiunea lui Turcescu Traian Basescu a declarat ca el vrea sa aiba in CV-ul celor care candideaza si mentiunea ca acela care candideaza a fost sau nu a fost ofiter acoperit?"

"Robert Turcescu e un gen de mascarici care isi doreste foarte tare sa fie ajutorul unor oameni care au probleme psihice", a mai afirmat Ilie Nastase.

"Nu e o gluma, nu e un moment de a ne baga in seama, sa fim vazuti pe televizoare, ci este o cauza pentru care noi militam, ca buni romani mai ales", si-a motivat gestul Ilie Nastase.

Joi seara, Ilie Nastase declarase la Romania Tv ca "Ma uit si eu la televizor in fiecare seara si de vreo cateva zile apare Robert Turcescu cu aceasta declaratie si este cel mai mare circ la care am asistat vreodata, unul ieftin. Dansul cere sa il judecam si noi stam si doar ne uitam."

"Eu m-am decis sa fac plangere nu ca un senator sau ca un general, ci ca un cetatean al acestei tari. Sa fiu eu primul care face treaba asta. Nu-l cunosc, a fost la mine angajat. E foarte grav ce se intampla si atenteaza la siguranta nationala. In orice tara civilizata pana acum se luau masuri!", a mai spus fostul mare sportiv.

Intrebat ce va scrie in plangerea penala, Ilie Nastase a spus: "O sa scriu ca Robert Turcescu a facut declaratii care sunt grave la siguranta statului roman si la siguranta ofiterilor acoperiti. Un ofiter acoperit nu se comporta asa. Eu nici nu cred in documentele publicate, am si eu livret din ala".

In iunie 2013, Robert Turcescu a atacat-o dur pe Nadia Comaneci, dupa ce fosta gimnasta a aparut intr-o reclama la margarina. "Nadia  Comaneci poate sa-si bage-n fund reclama ei la margarina? Vai mama ei de cersetoare, ce-a ajuns... I-as da numai zece... suturi in fund! O nemernica, vinde otrava pe arginti!", a scris atunci Robert Turcescu pe contul sau de Facebook.
HOTNEWS

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
76

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
43

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
47

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...