A fost depus proiectul pentru schimbarea vicepreşedinţilor CJ! Vezi cine a semnat!

A fost depus proiectul pentru schimbarea vicepreşedinţilor CJ! Vezi cine a semnat!
Proiectul de hotărâre privind schimbarea din funcţie a celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu şi Cristian Achiţei, a fost depus, vineri la amiază, la registratura instituţiei.

Proiectul a fost semnat de toţi cei nouă consilieri ai PSD, de foştii liberali Luiza Alexandru şi Vasile Dumitraşcu, de Ionel Tacu de la PC, şi de Dorin Ciuştea şi Verginel Vacariu, de la PP-DD.

Proiectul de hotărâre a mai fost semnat şi de liberalul Dumitru Zmău şi Petre Tupiluş, cel din urmă retrâgându-şi însă semnătura.

Potrivit conducerii instituţiei una dintre semnături, cea a lui Ionel Tacu, nu ar fi valabilă, fiind mai mult o mâzgâlitură.

Preşedintele executiv al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, a declarat vineri dimineaţă că proiectul va fi semnat de 16 consilieri, dar la vot va fi susţinut de 20 de aleşi judeţeni. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
12

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
137

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
227

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...