Primarul comunei Vlădeni, declarat incompatibil şi de instanţă!

Primarul comunei Vlădeni, declarat incompatibil şi de instanţă!
Primarul comunei Vlădeni, Voicu Murariu, a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), după ce cerut în instanţă anularea actului administrativ prin care a fost declarat incomaptibil în luna aprilie a acestui an.

Magistraţii Curţii de Apel Suceava au respins acţiunea sa ca nefondată, dar decizia nu este definitivă.

“Respinge acţiunea ca nefondată. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare. Recursul se va depune la Curtea de Apel Suceava", se arată pe site-ul Curţii de Apel Suceava.

Potrivit ANI, Voicu Murariu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 octombrie-31 decembrie 2013, după ce a făcut parte din Consiliul de Administraţie al şcolii din comună.

Aceeaşi decizie de incompatibilitate au dat-o în luna aprilie inspectorii de integritate şi în cazul lui Ştefan Podariu, viceprimarul comunei Vlădeni.

Pe lângă faptul că a fost în CA de la şcoală, Ştefan Podariu a deţinut, potrivit ANI, şi calitatea de comerciant persoană fizică autorizată în cadrul PFA Podariu Ştefan, începând cu 12 decembrie 2012.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
258

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
638

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
42

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...