Vezi cine este consilierul local ACL care a trădat şi a votat viceprimarii propuşi de PSD!

Vezi cine este consilierul local ACL care a trădat şi a votat viceprimarii propuşi de PSD!
Proiectul de hotărâre pentru alegerea noilor viceprimari ai municipiului, propuşi de PSD, respectiv Cosmin Andrei şi Marius Buliga, a avut şi susţinerea unui consilier local din partea ACL, democrat-liberalul Ovidiu Luca.

Cel puţin asta susţine co-preşedintele ACL, Florin Ţurcanu, care spune că a avut o discuţie cu Ovidiu Luca şi i-a cerut să se hotărască de partea cui este.

"Şi cu Luca trebuie clarificat, că am înţeles că Buliga s-a declarat independent, nu ştiu cu domnul Ghiorghiţă... şi cu Luca este o problemă. Luca trebuie să îşi clarifice singur poziţia. Eu am vorbit ieri cu el şi i-am spus că ori iese public şi explică că a greşit şi a votat din greşeală şi rămâi alături de ACL ori asumă-ţi. Ori rămâne şi votează cu noi, ori pleacă. Acestea este punctul meu de vedere, voi discuta şi cu Cătălin Flutur. Dacă rămâne trebuie să voteze alături de noi", a spus Florin Ţurcanu.

Noii viceprimari au fost aleşi cu 13 voturi "pentru" şi 10 "împotrivă". Din câte se pare, Luca a susţinut proiectul ca urmare a presiunilor venite din partea PSD, fiind ameninţat că îşi va pierde locul de muncă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
84

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
225

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
97

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...