Leo Grozavu: "Suntem intr-o forma buna. Rezultatele bune au creat o atmosfera fantastica"

Leo Grozavu: "Suntem intr-o forma buna. Rezultatele bune au creat o atmosfera fantastica"
FC Botosani va intalni etapa viitoare pe Concordia lui Marius Sumudica, meci ce va avea loc la Chiajna, sambata dupa-amiaza la ora 16:00.

Chiar daca FC Botosani a reusit sa invinga pe Astra Giurgiu sau pe Dinamo Bucuresti in acest sezon, antrenorul Leo Grozavu spune ca meciul cu Chiajna va fi unul dificil.

"Probleme trebuie sa ne facem la fiecare meci, pentru ca daca ne-am numi Real Madrid sau FC Barcelona am castiga poate toate partidele, dar asa nu exista meci dinainte castigat, cum nu exista nici meci pierdut de inainte. Campionatul este strans, iar meciurile sunt dificile. In momentul in care nu tratezi un adversar cu seriozitate, poti avea la final mari deziluzii. Antrenamentele din aceasta saptamana imi dau sperante ca suntem pe drumul cel bun. Baietii au fost foarte motivati si sunt foarte multumit. E clar ca rezultatele obtinute au creat o atmosfera fantastica. Fiecare vrea sa demonstreze ca vrea sa joace in echipa", a declarat Leo Grozavu.

In finalul sezonului trecut FC Botosani a remizat cu Concordia Chiajna, scor 1-1, iar la final Antrenorul Marius Sumudica l-a pupat pe tehnicianul botosanenilor.

"Acum este un alt joc. Ei nu sunt intr-o situatie confortabila, iar noi la randul nostru ne dorim sa continuam forma buna pe care am aratat-o dupa acele prime doua etape. Va fi un meci disputat in care echipa care va fi mai motivata va reusi sa castige.", a spus antrenorul.

La aceasta partida tehnicianul botosanean va fi suspendat si va trebui sa stea in tribuna, dupa iesirea nervoasa pe care a avut-o in meciul cu Dinamo Bucuresti.

"Este o postura noua pentru mine. Nu am mai stat de mult timp in tribuna, dar nu am ce face si trebuie sa ma obisnuiesc. Chiar vorbeam ieri cu baietii la analiza jocului ca daca ei demonstreaza acum ca joaca mai bine cu mine in tribuna ma voi obisnui cu acel loc. Mi-ar conveni sa stau relaxat si linistit , dar din pacate nu se poate. Ei au nevoie in unele momente de cineva sa-i impulsioneze si cred ca in acelasi timp si eu poate depasesc o anumita limita. Lucrez la treaba asta si incerc sa ma corectez.", a incheiat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
9

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
27

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
151

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...