Cum ne sunt ascunse remediile REALE contra CANCERULUI

Cum ne sunt ascunse remediile REALE contra CANCERULUI
In urma cu treizeci si unu de ani, a fost scrisa o carte prin care a fost dezvaluita coruptia implicata in tratamentul cancerului.

Autorul picteaza imaginea unei lumi in care un anumit tratament impotriva cancerului ar fi existat si ar continua sa existe, dar a fost si continua sa fie scos in afara legii, deoarece acesta nu ar fi putut umple imensele buzunare ale industriei farmaceutice. In 31 de ani de la publicarea acestei carti, foarte putine s-au schimbat.

Cartea scrisa de G. Edward Griffin in anul 1974 este la fel de pregnanta astazi, precum a fost si in ziua in care aceasta a vazut lumina tiparului, iar in unele cercuri, la fel de controversata. Totul se datoreaza existentei unei substante puternice, care, in ciuda potentialului sau de a lupta impotriva cancerului, foarte putini suferinzi o vor cunoaste, iar medicii cu siguranta nu o vor recomanda vreodata ca tratament. Aceasta substanta este vitamina B-17, de asemenea, numita Laetrile. In ciuda faptului ca aceasta este o substanta naturala, utilizarea acesteia in tratamentul cancerului este interzisa.

Griffin a discutat prima data despre subiectul tratamentului impotriva cancerului cu vitamine in timpul unei partide de pescuit alaturi de medicul John Richardson. Dr. John Richardson i-a marturisit lui Griffin succesul pe care l-a avut acesta in tratarea pacientilor sai care sufereau de cancer cu vitamina B-17. Acesta a continuat sa-i povesteasca despre opozitia cu care s-a confruntat din partea autoritatilor medicale, acestea fiind deranjate de faptul ca utiliza un tratament care nu a fost inca aprobat de catre FDA. Din dorinta de a-si proteja dreptul sau de a administra un tratament ale caror rezultate le cunostea foarte bine si cu ajutorul caruia a vindecat multi pacienti, Dr. Richardson a apelat la Griffin pentru a-l ajuta in promovarea cauzei sale. Asa a inceput "O lume fara cancer", potrivit www.e-dimineata.ro.

Griffin, care nu stia nimic legat despre stiinta cancerului atunci cand a inceput proiectul, a ajuns sa afle in scurt timp o multime de lucruri. Cercetarile sale l-au condus la concluzia ca substanta naturala Laetrile este intr-adevar un tratament eficient pentru cancer. De fapt, din momentul in care Griffin si-a inceput cercetarile pana in zilele noastre, acesta sustine ca a vazut literalmente mii de oameni care beneficiaza in urma tratamentului cu Laetrile. De asemenea, el a aflat ca aceasta boala se afla intr-o legatura directa cu deficitul de vitamina B-17, un nutrient care se gaseste natural in samburii de caise. Cu toate acesta, poate cel mai important dar si cel mai dranjant lucru pe care l-a invatat a fost ca Laetrile si potentialul sau a fost tinut departe de mainile medicilor din motive politice, nu stiintifice asa cum ar fi crezut initial.

Potrivit lui Griffin, Raportul California scris in anul 1953 continua sa reprezinte motivul pentru care vitamina B-17 intalneste o atat de mare opozitie din partea domeniului stiintific si juridic din zilele noastre. Raportul, scris de Dr. Henry Garland si Dr. E. M. McDonald, sustine ca nu exista nici o dovada care sa ateste efectele pozitive pe care le are aceasta substanta asupra cancerului. Ar trebui mentionant faptul ca acesti doi doctori sunt aceiasi care insistau asupra faptului ca nu exista o legatura intre fumat si aparitia cancerului pulmonar.

Cu toate acestea, in cartea sa "O lume fara cancer", Griffin sustine ca acesti doi medici au falsificat de fapt informatiile din Raportul California, informatii descoperite in urma experimentelor asupra substantei Laetrile. De fapt, 10 ani mai traziu dupa ce raportul a fost facut public, documentele originale au iesit la iveala dovedind faptul ca informatiile originale au fost falsificate. Cu toate ca raportul a fost actualizat ulterior, probleme suplimentare – cum ar fi dozele insuficiente de vitamine folosite in cadrul experimentelor – au persistat, iar concluziile Raportului California initial au continuat sa produca efecte in literatura de specialitate si in mintile multora.
 
Studii suplimentare efectuate de catre grupuri foarte cunoscute, cum ar fi institutul Sloane-Kettering au dovedit eficienta acestei substante. Cu toate acestea, rezultatele acestor studii nu au fost facute publice.
 
"Atunci cand urmaresti realitatea si citesti rapoartele oferite de oamenii din interiorul acestor institutii, vei constata cu uimire ca acestia au descoperit ca substanta Laetril sa fie una extrem de eficienta, dar, acestia au primit directive de la nivel inalt pentru a suprima aceste informatii", a declarat Griffin.

Astfel, nu putem decat sa ne intrebam de ce aceste institutii lucreaza din greu pentru a suprima aceste informatii de pe urma carora ar putea beneficia mii de pacienti care sufera de cancer. La aceasta intrebare ne raspunde Griffin intr-un mod extrem de simplu si de direct "Acestia incearca sa faca un ban, iar ceva ce se gaseste in natura, cum ar fi Laetrile, nu poate fi brevetat". Dar povestea nu se opreste aici.

"O lume fara cancer" este impartita in doua parti, iar in a doua jumatate a cartii, Griffin ne dezvaluie cateva informatii tulburatoare cu privire la cartelul international de medicamente care a luat fiinta in anii dinaintea celui de-al Doilea Razboi Modial, un cartel care, spune el, a avut o influenta semnificativa asupra domeniului medical la nivel mondial. Acest puternic cartel a fost creat, sustine Griffin, atunci cand IG Farben, compania de produse chimice din Germania si bancherul financiar al lui Hitler, s-au unit cu Standard Oil din New Jersey, o companie fondata de omul de AFACERI american John D. Rockefeller, intr-un acord de a nu concura. Parteneriatul a fost unul ascuns, de vreme ce niciuna dintre cele doua companii nu doreau ca tarile lor sa cunoasca relatia lor in cazul aparitiei unui al doilea razboi mondial. In cadrul unei prelegeri, Griffin a facut referire la aceasta fuziune Farben – Rockefeller ca fiind "cel mai mare si cel mai puternic cartel cunoscut vreodata, chiar daca foarte multi nici macar nu au auzit de el".

Si astfel, extrem de influentul Rockefeller a ajuns sa fie implicat intr-o relatie cu industria de medicamente, si sub masca filantropiei, a inceput donarea unor importante sume de BANI catre majoritatea scolilor medicale din America.
 
Desigur, conditia finantarii era ca aceste scolii sa foloseasca banii in domeniul cercetarii de medicamente, studii ce ar fi adus un PROFITurias intereselor urmarite de Rockefeller.
 
Aceasta abordare a dat nastere sistemului conventional de asistenta medicala, asa cum il stim noi astazi, care se bazeaza aproape in intregime pe medicamente prescrise, un sistem care are foarte putine cunostinte de baza despre domeniul nutritiei.
 
Chiar si medicilor le este ascuns acest tratament cu vitamina B-17
 
Atunci, nu ar trebui sa ne mire faptul ca tratamentele naturale, cum ar fi vitamina B-17 continua sa fie interzise sau complet necunoscute; exista o lunga linie de PROFIT si putere care va face tot posibilul ca situatia sa ramana neschimbata. De aceea, doctorii nu le vor oferi  pacientilor terapii pe baza de vitamina B-17, si de aceea majoritatea doctorilor, intrebati fiind de tratamentul cu Laetrile, vor spune ca ineficienta acestuia a fost dovedita. Cu toate acestea, Griffin nu da vina pe medici, mentionand: "Sunt un fel de victime ale acestui sistem, la fel ca fiecare dintre noi. Deci, este clar ca acestia nu incearca sa ascunda un tratament real impotriva cancerului. Daca l-ar cunoaste, l-ar folosi, la fel cum a facut-o Dr. Richardson, doar ca aceste informatii sunt destul de bine adapostite, iar ei se bazeaza foarte mult pe sursele de informatii de prestigiu".
 
Griffin se teme ca vitamina B-17 nu este singurul tratament naturist pentru boli grave care a fost suprimat din motive financiare si politice.

obiectiv.info

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
30

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
177

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1831

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...