Eugen Ţurcanu îi "mulţumeşte" lui Ghiorghiţă, "actualul lider al PSD Botoşani şi omul care va conduce tot ce ţine de Primărie"

Eugen Ţurcanu îi "mulţumeşte" lui Ghiorghiţă, "actualul lider al PSD Botoşani şi omul care va conduce tot ce ţine de Primărie"
Fostul viceprimar Eugen Ţurcanu a ţinut să le mulţumească colegilor săi din PDL, Marius Buliga şi Florin Ghiorghiţă, pentru sprijinul acordat social-democraţilor pentru schimbarea sa din funcţie.

Cât îl priveşte pe primarul Ovidiu Portariuc, Ţurcanu a spus că nu are de ce să îi mulţumească, pentru că nu ştie altceva decât să umilească.
 
"Vreau să mulţumesc colegilor care m-au susţinut, cei 11, mulţumesc domnilor Ghiorghiţă şi Buliga pentru sprijinul acordat şi domnului primar nu pot să îi mulţumesc, pentru că nu am de ce să îi mulţumesc. M-a umilit, nu mi-a arătat nicio urmă de respect, nu este capabil să colaboreze cu nimeni. Domnului Ghiorghiţă, care este actualul lider al PSD Botoşani şi omul care va conduce tot ce ţine de Primărie, îi urez succes", a spus Eugen Ţurcanu.

"Mulţumesc şi cu plăcere", a fost replica lui Florin Ghiorghiţă.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
726

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
238

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
194

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...