Lucrări suplimentare la Piaţa Viilor. Vezi cum va arăta, după modernizare

Lucrări suplimentare la Piaţa Viilor. Vezi cum va arăta, după modernizare
Termenul de finalizare a investiţiei de la Piaţa Viilor ar putea fi depăşit, dat fiind că au apărut lucrări suplimentare, după cum susţine Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Betonul de pe fostul platou unde erau tarabele a fost spart şi s-a constatat că o parte dintre stâlpii de susţinere sunt mâncaţi la bază şi constructorul va trebui să vină cu lucrări suplimentare la proiect.

În plus, în proiectul iniţial nu a fost prinsă şi amenajarea aleilor, contravaloarea acestor lucrări suplimentare urmând a fi suportată de Primărie şi de Urban Serv.

"Proiectul de la Piaţa Viilor a încercat să se încadreze în banii pe care îi puteam accesa, cei 200.000 de euro. Vom avea o întâlnire pentru a analiza toate aceste detalii, stabilim partea tehnică, după care se vor face devizele de lucrări, şi vom estima cam care sunt sumele suplimentare faţă de sumele obţinute prin programul de finanţare transfrontalieră", a declarat Simion Drelciuc.

Termenul iniţial de finalizare a lucrărilor este jumătatea lunii decembrie, dar acesta ar putea fi depăşit.

"Există varianta să fie întârziat acest termen pentru că nici noi, Urban Serv, nu am putea să facem partea noastră de investiţii până nu avem o siguranţă a investiţiilor. La noi, contractul de administrare a pieţelor expiră anul viitor. Nu pot să vin ca administrator cu o investiţie majoră dacă nu am siguranţa continuităţii activităţii. Nu îmi aprobă Consiliul de Administraţie o asemenea cheltuială", a menţionat Drelciuc.





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
17

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
54

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
2006

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...