Vicele Lupaşcu îi acuză pe PSD-işti de “mizerii”: “S-au făcut promisiuni, dar Primăria să fie condusă din umbră de domnul Cosmin Andrei”

Vicele Lupaşcu îi acuză pe PSD-işti de “mizerii”: “S-au făcut promisiuni, dar Primăria să fie condusă din umbră de domnul Cosmin Andrei”
Primarul Ovidiu Portariuc şi consilierul local Cosmin Andrei vor să acapareze Primăria Botoşani, acuză viceprimarul Cătălina Lupaşcu.

Edilul susţine că social-democraţii au promis mai multor consilieri locali funcţia de viceprimar, pentru a obţine majoritatea în Consiliul Municipal, însă cel care ar fi trebuit să conducă din umbră este Cosmin Andrei, după cum a spus Lupaşcu.

Vicerimarul liberal spune că dacă primarul îl va aduce din nou pe Cosmin Andrei în Executivul Primăriei va fi sancţionat de cetăţeni.

“Dacă doreşte să îl aducă pe domnul Cosmin Andrei care să îşi bată joc de banii publici în continuare înseamnă că aceşti doi domni nu au înţeles nimic din tot ceea ce înseamnă administraţie publică locală făcută în folosul cetăţenilor.Dumnealor au arătat aroganţă, îngâmfare, buni cheltuitori ai banului public, dezinteres total faţă de cea ce înseamnă comunitate. În momentele în care s-au făcut majorităţi s-au făcut promisiuni către consilierii locali de a fi puşi viceprimari, dar primăria să fie ccondusă din umbră de domnul Cosmin Andrei. Chiar până acolo au ajuns cu mizeria, în a propune colegilor noştri consilieri locali acest lucru. Nu îi va conduce Ovidiu Iulian Portariuc ci Cosmin Andrei. Este bine de luat în seamă acest lucru şi chiar îi aştept pe aceşti domni să acapereze banul public şi de ce nu să se înece la un moment dat în banii publici de care şi-au bătut joc până la ora actuală", a declarat Cătălina Lupaşcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
122

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
522

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
276

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...