JOI, şedinţă extraordinară la CL: "Sunt disperaţi pentru că nu reuşesc să îşi facă majoritate", spune Eugen Ţurcanu!

JOI, şedinţă extraordinară la CL: "Sunt disperaţi pentru că nu reuşesc să îşi facă majoritate", spune Eugen Ţurcanu!
"Întortocheate sunt căile Domnului... Cu domnul ultracompetent Florin Ghiorghiţă şi cu domnul lup moralist Marius Buliga care are probleme de conştiinţă profunde..."

Consilierii locali au fost convocaţi, joi, în şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi fiind şi un proiect de hotărâre privind validarea în Consiliul Local a lui Cristinel Brumă, din partea PP-DD.

Până acum toate încercările de validare a mandatului acestuia au fost sortite eşecului.

Brumă ar urma să îi ia locul lui Marius Cristescu, care şi-a dat demisia din Consiliul Municipal.

Viceprimarul Eugen Ţurcanu susţine că social-democraţii sunt disperaţi pentru a-şi forma majoritatea în Consiliul Local, motiv pentru care au pus din nou proiectul de hotărâre cu validarea lui Brumă.

"Este un pretext de a-l băga din nou pe domnul Brumă în şedinţa de Consiliu Local, să îl valideze, că se pare că încă nu are majoritatea domnul primar şi se chinuie să îl introducă pe domnul Brumă. Întortocheate sunt căile Domnului... Cu domnul ultracompetent Florin Ghiorghiţă şi cu domnul lup moralist Marius Buliga care are probleme de conştiinţă profunde şi îl împiedică să mai facă politică... Sunt disperaţi pentru că nu reuşesc să îşi facă majoritate", a declarat Eugen Ţurcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
37

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
167

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
49

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...