Deputatii au votat NOUA conducere

Deputatii au votat NOUA conducere
Deputatii au ales marti, in plen, componenta Biroului permanent al Camerei, cu 329 voturi pentru si noua impotriva, social-democratii obtinand inca un loc de chestor, functie care in sesiunea trecuta a apartinut democrat-liberalilor.

Pentru functiile de vicepresedinti in Biroul Permanent au fost alesi Viorel Hrebenciuc si Miron Mitrea (PSD), Dan Motreanu (PNL) si Ioan Oltean (PDL).

Ion Marcel Ciolacu (PSD), Cristian Buican (PNL), Liliana Minca (PP-DD) si Niculae Mircovici (grupul minoritatilor) au fost alesi in functiile de secretari.

Pentru functiile de chestor au fost alesi Mircea Draghici (PSD), Grama Horia (PSD), Ionel Palar (PNL) si Seres Denes (UDMR).

Liderii grupurilor parlamentare sunt: PSD - Marian Neacsu, PNL - George Scutaru, PDL - Tinel Gheorghe, PP-DD - Dumitru Niculescu, Grupul minoritatilor nationale - Varujan Pambuccian, PC - Bogdan Ciuca.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

astăzi, 22:04
51

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
42

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
51

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...