Cantonament al karatiștilor la Codrii de Aramă

Cantonament al karatiștilor la Codrii de Aramă
In perioada 28-31 august a avut loc la tabara ,,Codrii de Arama,, din Agafton cantonamentul organizat de Asociatia Judeteana de Arte Martiale Botosani.

Au participat 17 sportivi cu virste cuprinse intre 9-17 ani ce au obtinut rezultate medaliate in anul sportiv 2013-2014 la concursurile nationale si europene de QWAN KI DO. Antrenamentele au fost conduse de Victor Trofin centura neagra 2 Dang si Eugen Turcanu centura neagra 3 Dang (coordonator tehnic pentru jud Botosani).

Scopul acestui cantonament a fost demararea pregatirii sportivilor in vederea participarii la ,,Cupa Internationala Botosani ,, ce se va desfasura in perioada 29-30 noiembrie 2014 la Sala Polivalenta din Botosani.

Antrenamentele, cate 3 in fiecare zi, debutau la ora 6 si au constat in refacerea conditiei fizice dupa perioada de vacanta precum si de exersare a procedeelor de lupta.

Acesta actiune face parte din finantarile nerambursabile sprijinite de Municipiul Botosani si al Consiliului Local Botosani pe anul 2014.

Continutul acestui proiect nu reflecta neaparat pozitia Municipiului Botosani si nu implica nicio responsabilitate din partea acestuia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
51

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
63

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
14

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...