CTP, revoltat ca Simona Halep nu mai e subiect cand pierde - "Cand pierde nu mai e a noastra?"

CTP, revoltat ca Simona Halep nu mai e subiect cand pierde - "Cand pierde nu mai e a noastra?"
Cristian Tudor Popescu, isi exprima, intr-un editorial, revolta fata de "tacerea viermanoasa" de care au dat dovada colegii jurnalisti dupa infrangerea surprinzatoare a Simonei Halep in partida disputata la US OPEN impotriva jucatoarei croate Mirjana Lucici-Baroni.

"Meciul-catastrofa cu Lucici s-a terminat demult. In momentele de glorie de anul acesta ale Simonei, mi se incingea mobilul si ma durea capul de cat trebuia sa vorbesc la 5-6 posturi de televiziune consecutiv. Acum, e o tacere viermanoasa. Carevasazica, stimati colegi, daca a fost infranta, Simona Halep nu mai e a noastra? A incetat sa existe? Nu trebuie sa vorbim si la infrangerile ei, suntem cu ea numai la castig?", a scris CT Popescu, in editorialul intitulat "Simona trebuie sa-si traga sufletul".

In opinia jurnalistului, cu ultimul meci al Simonei Halep la US OPEN, "bula de sclipici mediatic in care a fost inchisa Simona de cand e celebra s-a spart", acesta putand fi, astfel, o ocazie care ii poate demonstra tenismenei romance "cati o pretuiesc cu adevarat si cati falsi admiratori are".

Dupa ce analizeaza greselile facute de Simona Halep in partida sustinuta cu jucatoarea croata si evidentiaza lacunele din pregatirea tenismenei romance, CT Popescu atrage atentia: "Meciul a fost o adevarata tomografie a punctelor slabe ale Simonei, facuta de o jucatoare grea". (...) Ea nu a meritat onoarea pozitiei actuale in clasamentul mondial, dar nici magariile celor care se vor napusti asupra ei nu le merita".

In finalul editorialului, Cristian Tudor Popescu concluzioneaza: "Cred ca Simona trebuie sa-si traga acum sufletul. Sa iasa o vreme din vartejul care a luat-o pe sus de un an incoace. Sa se gandeasca singura la ce-a fost si ce trebuie sa fie. La ce are de invatat si de schimbat.

Pentru mine, Simona Halep ramane miezul de stea in care am toata increderea".

Simona Halep a fost eliminata, vineri, in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, fiind invinsa, cu scorul de 7-6 (6), 6-2, de croata Mirjana Lucici-Baroni, 32 de ani, locul 121 WTA, sportiva venita din calificari. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
72

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
82

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
83

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...